Tecnologia Tac and Pin: en què consisteix?

Actualment, ens trobem en un món completament digitalitzat, per la qual cosa moltes funcions de la vida quotidiana s’han actualitzat per resultar molt més senzilles. Fins i tot al món del combustible, Petrem inclou la tecnologia Tac and Pin, per facilitar el procés d’assortiment del teu vehicle.

Què és i quins són els beneficis del Tac and Pin?

Per entendre en què consisteix la tecnologia Tac and Pin, el primer que cal definir són les diverses modalitats de pagament que inclouen les estacions de servei Petrem a Girona. Per descomptat, es troba el pagament amb targetes convencionals, que permeten monitoritzar els teus diners i omplir el teu vehicle segons les teves necessitats particulars.

No obstant això, pensant en les comoditats i facilitats dels clients de Petrem, tenen múltiples opcions de targetes de pagament de Petrem.

Entre elles hi ha la targeta Cash Club i la targeta Praxis, amb marcades diferències entre totes dues però també amb algunes similituds com, per exemple, obtenir descomptes i promocions en tot allò que involucren els serveis Petrem.

L’avantatge més important de comptar amb una targeta de pagament Petrem és que pots accedir a la tecnologia Tac and Pin, que farà que el procés per sortir el teu vehicle sigui molt més ràpid i senzill.

Amb aquestes targetes, les càmeres de qualsevol estació de servei Petrem poden llegir la matrícula del teu vehicle i comprendre que és un client; d’aquesta manera, només heu d’escriure el codi de validació d’operació i així evitar haver d’executar un procés més rigorós per sortir.