Les targetes Petrem pensades per a tu

Les estacions de servei Petrem són una de les estacions més reconegudes de Girona; es caracteritzen per oferir serveis compromesos, amb benzineres i venda de gasoil a domicili, així com també supermercats i pàrquing. Tenint en compte la seva rellevància, a continuació t’explicarem les seves modalitats de pagament a les estacions de servei.

Què són i en què consisteixen les targetes Petrem?

Pensant en les necessitats de cada client i les seves especificacions particulars per adquir combustible, Petrem compta amb diverses modalitats de pagament. Entre elles hi ha, evidentment, targetes convencionals amb les què qualsevol pot utilitzar i també les reconegudes targetes Petrem.

Aquestes targetes es basen en sistemes d’identificació i terminals TPV, i es destaquen per ser la primera empresa espanyola a incloure aquest tipus de modalitat de pagament. Entre les targetes Petrem que ofereixen als seus clients hi ha la targeta Cash Club, Gasoil Bonificat i la targeta Praxis, que proporcionen diferents facilitats, segons la necessitat.

En el cas de la targeta Cash Club, és una facilitat per a aquelles persones individuals o fins i tot empreses que paguen combustible al comptat.

Amb aquesta targeta obtenen beneficis com, per exemple, descomptes a les estacions de servei; així com també oferir factures detallades amb les despeses a final de mes, sent un excel·lent benefici per a petites i grans empreses.

La targeta Gasoil Bonificat es a Targeta de crèdit destinada als clients que puguin consumir Gasoil Bonificat

Finalment, en el cas de la targeta Praxis, està pensada per a les persones que prefereixen obtenir una factura i cancel·lar-la a final de mes. Amb aquesta targeta també s’aprofiten diverses promocions, descomptes i beneficis, amb una suma límit determinada segons el que estableix el client.