Servei de bugaderia a Petrem

L’empresa familiar Petrem, a més de les seves diverses activitats referides a la distribució i venda de carburants i derivats del petroli, proporciona serveis addicionals que consoliden la màxima comoditat de client. Tal és el cas del servei de bugaderies a Petrem.

Per què escollir els serveis de bugaderia a Petrem?

Escollir els serveis de bugaderia en Petrem és una excel·lent decisió, que resulta còmode i econòmica, amb l’aplicació de les més eficients tecnologies per al rentat i assecat ideal per a cada tipus de tela.

Pots disposar dels serveis de bugaderia a Petrem, que estan disponibles a l’Estació de Servei Moli, situada a l’Avinguda Maria Vilallonga, 61 de Figueres, a l’estació de servei Moli Nou, amb seu al Carrer de al Nord, S/N  de Figueres i també a l’estació de servei Petrem Eco Figueres Sud, a Corral Roig s/n de Sta Llogaia.

Petrem ofereix serveis d’assecat, que disposa d’un còmode cost de tan sols 2,50 € pel servei prestat durant 15 minuts, i serveis de rentat per un preu de tan sols 4,50 € per cada 8 quilograms de roba. El seu equip professional et garanteix els millors resultats que pots obtenir en serveis de rentat i assecat.

Addicionalment, l’empresa Petrem ofereix als seus clients pàrquing per estacionament de vehicles, així com instal·lacions netes per a la seva comoditat. A més, els seus equips d’última generació garanteixen la més alta eficiència energètica, coneguda com “ecofriendly”, alhora que tenen cura i preserven els teixits de les teles. Recorda que triar la diversitat de serveis que ofereix Petrem és la millor decisió.