Petrem, una marca única

Petrem és una empresa innovadora familiar que ha arribat a convertir-se en una marca independent respecte a les grans petrolieres. Amb una àmplia varietat de serveis, Petrem s’encarrega de proporcionar el client la millor atenció i eficiència.

Per què Petrem és una marca única?

Cap a l’any 1992, l’empresa Petrem es va lliurar del monopoli de mercat, la qual cosa la va portar a convertir-se en una marca independent respecte a les grans petrolieres.

Aquesta empresa familiar es va convertir en una marca única dedicada a aprofitar les possibilitats que ofereix el mercat i proporcionar major flexibilitat en la satisfacció de les necessitats del client i les millors oportunitats respecte als seus serveis.

Les seves polítiques innovadores li permeten a Petrem comptar amb una gran flota de vehicles i mitjans de transport propis de l’empresa per dur a terme els trasllats i gestions des de les terminals portuàries fins als punts de servei a el client, així com des del seu dipòsit central, ubicat a Figueres, fins les seves diverses estacions de servei.

Des de la seva independització, Petrem conserva la seva autonomia, i compta amb un capital totalment empordanès. Aquest aspecte li possibilita llibertat en el mercat per aprofitar els millors avantatges a nivell nacional i internacional.

Petrem és una empresa que procura oferir la millor qualitat en serveis perquè la seva prioritat és que el client estigui satisfet. Però, no només això. Si el seu usuari no aconsegueix la màxima satisfacció, Petrem està oberta a rebre les crítiques constructives que li permetin millorar cada dia per seguir oferint els millors serveis.