Rebost autoserveis, la botiga de confiança de les estacions de servei Petrem

Petrem t’ofereix diversitat d’opcions en productes i serveis, relacionats a la venda i distribució de productes derivats del petroli. Però això no és tot. L’empresa deslligada del monopoli de les grans petrolieres, proporciona beneficis addicionals, com els que podràs obtenir a Rebost autoserveis, la botiga de confiança de les estacions de servei Petrem.

Què pots aconseguir la botiga Rebost de Petrem?

A les estacions de servei Petrem, pots disposar de Rebost autoserveis, la botiga de confiança que ofereix múltiples beneficis als seus clients. Al Rebost pots trobar productes de primera necessitat, varietat d’accessoris per al teu vehicle, i serveis extra, com la recàrrega de mòbils.

El rebost ofereix els seus productes a l’Estació de servei Moli, situada a l’avinguda Maria Villalonga, 61-17600, a Figueres; a l’Estació de Servei Moli Nou, amb seu al Carrer de al Nord, S / N – 17600, Figueres; a l’Estació de Servei Sarrià 1, situada a l’Avinguda de França, N-II Km.728; i en l’Estació de Servei ECO Girona Oest, amb seu a Ctra, antiga d’Amer, 2 – St Gregori (17007).

Entre els serveis que ofereix Petrem hi ha la distribució de carburants, subministrament a vaixells, comunitats de veïns i particulars. També disposa de benzineres especialitzades per a vehicles de càrrega, amb atenció les 24 hores del dia, estacionament per a vehicles de càrrega, instal·lacions per autorentat i molt més.

Petrem és una marca única que es va independitzar del monopoli de les grans petrolieres. La seva gestió autònoma li permet proporcionar major flexibilitat davant dels seus clients.