Centre de rentat Ona

A les estacions de servei PETREM (Molí, Sarria I, ECO Girona Oest) estan a la vostra disposició un conjunt de serveis relacionats amb la neteja del vostre vehicle. Aquests centres li permetran gaudir d’un cotxe net, higiènic i agradable, factors que ho faran lluir com nou.

QUINS SERVEIS OFERIM DES DELS CENTRES DE RENTAT ONA?

L’excel·lent equip humà i material que conforma els Centres de Rentat ONA li ofereix un conjunt de serveis, per satisfer les seves necessitats sempre que sigui possible.

AUTORENTAT DE TURISMES “ONA AUTORENTAT” (MOLI)

Rentar el seu vehicle en els centres ONA AUTORENTAT li permtrà estalviar temps i recursos per aconseguir una neteja perfecta del seu turisme. Des de PETREM li garantim la utilització d’equips professionals i l’absència de ratllades.

RENTAT A PRESSIÓ AMB LLANÇA / MANUAL. (MOLI, SARRIA I, ECO GIRONA OEST)

Aquesta modalitat de rentat li permet amb el mòdic preu d’1 €, eliminar del seu vehicle qualsevol brutícia que hagi pogut ser incrustada, així com la corrosió que aquestes generen. La particularitat d’aquesta modalitat és l’accessibilitat a les zones més difícils per netejar.

ESPAI D’ASSECAT I NETEJA “ZONA D’retoc” (MOLI, SARRIA I, ECO GIRONA OEST)

Els nostres equips professionals, recentment renovats, li permetran lluir un interior net i condicionat de forma còmoda, amb tècniques que no impliquen fricció alguna a la carrosseria i perquè tingui més preservació.