Renovació de la maquinària dels centres de rentat ONA

Ens complau anunciar la renovació de la maquinària dels nostres centres de rentat ONA, concretament a Petrem el Moli (Av. Vilallonga 61 – Figueres) i a Petrem Eco Sarria 1. Estem emocionats de presentar-vos aquesta actualització que millorarà significativament la vostra experiència de rentat.

A Petrem el Moli, hem instal·lat nous aspiradors amb una potència d’aspiració major i una netejadora de catifes que humiteja i raspalla les catifes per deixar-les com a noves. També hem substituït els dos trens de rentat amb la darrera tecnologia alemanya de la marca Christ. Aquests trens de rentat incorporen braços articulats que permeten arribar als llocs més difícils on s’acumula la brutícia. A més, hem millorat substancialment la qualitat de l’aigua osmotitzada i les turbines d’assecat. També hem introduït uns boxes de rentat de color rosa que faciliten la neteja, reduint l’ús de raspalls, i hem augmentat la potència del rentat a pressió. A més, hem afegit turbines per assecar minuciosament els vidres del vehicle.

A Petrem Eco Sarria 1, hem instal·lat nova maquinària als boxes de rentat, millorant la força del rentat a pressió i la qualitat de l’aigua osmotitzada.

A més, ens complau anunciar que a tots els boxes dels Centres de Rentat ONA Petrem, ja no és necessari portar diners en efectiu, ja que es pot pagar amb la targeta PRAXIS Petrem directament des dels propis rentats, o bé amb targeta de crèdit/dèbit des dels terminals automàtics, que generaran un codi identificador que es pot escanejar en el box de rentat.

Estem molt orgullosos de les millores que hem realitzat per garantir-vos una experiència de rentat òptima i més còmoda. Aprofiteu les noves instal·lacions i gaudiu d’un rentat de qualitat a ONA. Us esperem als nostres centres de rentat per oferir-vos el millor servei possible.