Carregadors elèctrics a les estacions de servei de Petrem

Petrem, i la seva cadena d’estacions de servei, s’ha caracteritzat sempre pel seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat. Amb la vista posada en el futur de l’automoció, Petrem es troba en constant adaptació a les emergents necessitats energètiques dels usuaris.

Un assoliment significatiu en aquest àmbit és que ja son tres les estacions de servei de Petrem, específicament Petrem el Moli, Petrem Eco Figueres Sud i Petrem Eco Girona Oest, que disposen de carregadors elèctrics de 50 KW. Aquests punts de càrrega són compatibles amb tots els tipus d’endolls existents en el mercat: Chademo, CCS2 i el tipus 2, permetent així a qualsevol conductor de vehicle elèctric aprofitar la infraestructura de càrrega de Petrem.

A més, l’empresa vol comunicar que durant els propers mesos es realitzaran noves incorporacions a la seva xarxa de carregadors elèctrics, per poder oferir més potència i, per tant, major velocitat de càrrega.

Un altre punt a destacar és la facilitat d’ús dels carregadors elèctrics de Petrem. No és necessari disposar d’una tarjeta o clauer especial per utilitzar-los. Tant amb una targeta bancària com amb una targeta Petrem, es pot autoritzar la càrrega des del terminal automàtic de l’estació de servei. Amb Petrem, la transició a l’energia sostenible és més fàcil i accessible.