Normatives i consells per conduir en autocaravana

Per a unes vacances en família o una escapada en parella o amics res millor que un viatge amb autocaravana, aquí t’assenyalarem la millor manera de sortir a gaudir d’una passejada de sol diversió i sense contratemps.

Recomanacions per gaudir de l’autocaravana sense inconvenients

El més important és estar al corrent de les normes de conducció d’aquests vehicles, com quin tipus de carnet per conduir o el límit de velocitat, que pot estar entre 70 i 120 km/H. El carnet de tipus B servirà si posseeix un pes límit de 3500 quilos, per a més pes hem de tramitar el carnet B96 o B+E.

Quant als consells, els més recomanables són els següents:

  • Al moment del viatge els passatgers han d’ocupar els seus seients amb el respectiu cinturó de seguretat, està prohibit desplaçar-se pels espais de l’autocaravana quan es trobi en moviment.
  • Es pot estacionar als llocs permesos per això, prenent les degudes precaucions si és en un pendent.
  • Per acampar a l’autocaravana heu d’estar en un lloc habilitat per a això, si no és així podeu dormir dins del vehicle, sempre respectant l’entorn sense sorolls o molèsties als veïns.
  • Realitzar una revisió del vehicle, la pressió d’aire, els líquids, els frens i l’estat del motor.
    Comptar amb una assegurança de viatge.

Amb aquestes senzilles recomanacions ja podeu anar planejant la millor ruta i la destinació que sempre heu volgut visitar, gaudint de l’experiència única que ofereix viatjar en una autocaravana.