Consells per a subjectar la càrrega en un vehicle particular

Tant la mercaderia com els animals han d’anar ben subjectes dins del cotxe a l’ésser traslladats d’un lloc a l’altre. Així com els tripulants han de portar posat el cinturó de seguretat, les mascotes han de tenir els seus dispositius de seguretat, segons el seu pes i tamany. Donada la seva importància, aquí et presentem una sèrie de consells per a subjectar la càrrega en un vehicle particular.

Com dur càrrega dins del cotxe en un viatge?

Portar una càrrega mal situada i sense subjectar dins del vehicle constitueix un greu risc al conduir. Per això, és important tenir precaució i prendre les mesures necessàries per traslladar la càrrega. Aquí, et presentem una sèrie de consells sobre com portar càrrega al cotxe al viatjar.

  • Porta els objectes a l’interior del maleter o trasllada la càrrega separada dels ocupants. Si no és possible fer-ho així, llavors has de portar-los bé subjectats a l’habitacle.
  • Subjecta els objectes a parts resistents de la carrosseria, com els ganxos situats en els seients del darrere
  • Porta els elements més pesats arran de terra i assegura’t que no es moguin
  • Empra corretges d’estiba o tensors apropiats per a subjectar càrregues
  • Els objectes petits es aconsellable traslladar-los en caixes. Igualment, envolta els més fràgils en mantes o teles.

Et recordem que viatjar amb càrrega mal condicionada o amb perill de caiguda és considerat una infracció greu al conduir. De tal manera, no complir amb les degudes previsions és motiu d’una multa de fins a 200 euros.